O nama

CINDERELLA je vaspitno obrazovna ustanova u kojoj djeca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svijet oko sebe. Rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, različitosti i tolerancije.


Vaspitno obrazovna ustanova u koju djeca dolaze zadovoljna i odlaze obogaćena novim znanjima, iskustvima i doživljajima.


Ustanova u kojoj radi stručan i kreativan kadar.


Briga o fizičkom zdravlju djece kroz boravak na svježem vazduhu, svakodnevne vježbe oblikovanja i pravilnu ishranu.


Saradnja sa roditeljima u svim oblastima na obostranu korist i dobrobit djeteta i porodice u cjelini .Vaspitno obrazovna ustanova u koju roditelji imaju povjerenja i sa kojom sarađuju.


Vaspitno obrazovna ustanova koja će ići u korak sa vremenom i unositi novine kako u radu, tako i u učilima u skladu sa potrebama djece, roditelja i okruženja.


CINDERELLA je vaspitno obrazovna ustanova u kojoj djeca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svijet oko sebe, u kojoj se rad zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, prihvatanju različitosti i tolerancije.


Cilj nam je da djeca boraveći u CINDERELLA-I uživaju u učenju, igri, druženju... Ustanova sa savremenim učilima i igračkama, otvorena za saradnju sa roditeljima, zajednicom, kulturnim i istorijskim institucijama.


CINDERELLA u okviru svojih aktivnosti omogućava djeci boravak uz vaspitno obrazovni rad na 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 sati. U toku dana djeci je na raspolaganju 5 obroka – doručak, užina, ručak, po podnevna užina i večera.


Naš rad je organizovan u dvije uzrasne grupe:


JASLIČKA GRUPA za djecu od 6 mj - 2 godine


MLAĐA GRUPA za djecu od 2 - 3 godine


U CINDERELLA-I organizujemo i proslave rođendana uz program koji je prilagođen dječijem uzrastu.


Postoji mogućnost i čuvanja djece na sat.


Važno nam je da djeca dolaze i odlaze zadovoljna iz CINDERELLA-E, a da se roditelji osjećaju sigurno povjeravajući nam svoju djecu...